2017-02-02

Matigare Nära

Nu är det klart att Butikskonsult är vald leverantör till ICA Nära. Upphandlingen innebär att vi kommer leverera det nya inredningskonceptet ”Matigare Nära” och att vi även kommer att leverera delar av ICA Kvantums ”kött och fågel”-inredning. Flera delar ur båda dessa koncept kommer även att levereras till alla butiksprofiler på ICA. ”Matigare Nära” är ett nytt koncept för ICA och inredningen är deli-inspirerad med mörkt trä och markiser. ICA vill skapa ett ”matigare” uttryck, färdiga måltider samt stort fokus på färskvaror samt inspiration för måltidslösningar. Precis rätt i tiden! Och vi tycker att det är väldigt kul att få vara med och leverera konceptet.

Foto: Louise Yourstone

Fler nyheter


2017-12-15

Julgåva till Ung Företagsamhet

Entreprenörskap är något som ligger oss varmt om hjärtat och är det något som bygger vår framtid är det den goda företagsamheten. Därför ger vi i år en julgåva till Ung Företagsamhet.


2017-11-20

Lagerhaus

Vi är numera stolt inredningsleverantör till Lagerhaus.


2017-10-03

Mat lockar fler kunder

Allt fler handlare hakar på fastfoodtrenden och konkurrensfördelarna ger utdelning. För vem vill inte kunna handla för veckan och äta på samma ställe?


2017-09-21

Ledig tjänst!

Vi söker dig med känsla för design i kombination med funktion och som har förmågan att se det lilla extra som bidrar till en god helhet!