2017-10-03

Mat lockar fler kunder

Haka på Hamburger- och Pizzatrenden och gör det till en riktigt lönsam affär.

Som handlare har du riktigt bra konkurrensfördelar med tillgängligheten. Just det som dagens kunder efterfrågar – ju smidigare desto bättre. Och snacka om vardagslyx, att kunna äta och handla för veckan på ett och samma ställe.

Inte nog med att försäljningen av snabbmat innebär ökad omsättning för butiken. Det har dessutom visat sig att snabbmaten lockar helt nya kunder till butiken och ökat merförsäljningen utav dagligvarorna.

Vi har lång erfarenhet från fastfood och matlösningar i butik. Butikskonsult erbjuder lösningar anpassade just efter dina behov och förutsättningar.

Fler nyheter


2017-12-15

Julgåva till Ung Företagsamhet

Entreprenörskap är något som ligger oss varmt om hjärtat och är det något som bygger vår framtid är det den goda företagsamheten. Därför ger vi i år en julgåva till Ung Företagsamhet.


2017-11-20

Lagerhaus

Vi är numera stolt inredningsleverantör till Lagerhaus.


2017-10-03

Mat lockar fler kunder

Allt fler handlare hakar på fastfoodtrenden och konkurrensfördelarna ger utdelning. För vem vill inte kunna handla för veckan och äta på samma ställe?


2017-09-21

Ledig tjänst!

Vi söker dig med känsla för design i kombination med funktion och som har förmågan att se det lilla extra som bidrar till en god helhet!