2016-12-22

God Jul & Gott Nytt År!

God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill tacka er, våra kunder och samarbetspartners, för det gånga året! 2016 blir ett nytt rekordår för Butikskonsult, där vi vuxit kraftigt i både omsättning och antal anställda. Vi är oerhört glada och tacksamma för förtroendet våra kunder och samarbetspartners visar oss, och vi ser nu fram mot ett riktigt framgångsrikt 2017 tillsammans.

I mars 2017 satsar vi på vårt första deltagande på Euroshop i Düsseldorf, och vi hoppas att vi möter så många som möjligt av er där. Då denna mässa fullkomligt kokar av inspiration, trender och unika kontaktmöjligheter för alla som jobbar med, eller i butik.

Förövrigt är siktet inställt på att fortsätta skapa lönsamma butiker som alla shoppers älskar att besöka!

JULGÅVA
Precis som förra året kommer vi att skänka pengar till Kumla Barnens Dagsförening

Fler nyheter


2017-12-15

Julgåva till Ung Företagsamhet

Entreprenörskap är något som ligger oss varmt om hjärtat och är det något som bygger vår framtid är det den goda företagsamheten. Därför ger vi i år en julgåva till Ung Företagsamhet.


2017-11-20

Lagerhaus

Vi är numera stolt inredningsleverantör till Lagerhaus.


2017-10-03

Mat lockar fler kunder

Allt fler handlare hakar på fastfoodtrenden och konkurrensfördelarna ger utdelning. För vem vill inte kunna handla för veckan och äta på samma ställe?


2017-09-21

Ledig tjänst!

Vi söker dig med känsla för design i kombination med funktion och som har förmågan att se det lilla extra som bidrar till en god helhet!